کاچی از دسرهای خیلی قدیمی ایرانیه من یادم میاد که آخرین بار وقتی خیلی کوچیک بودم کاچی خوردم اما هنوز که هنوزه مزه اش و اون بافت نرم و لطیفش زیر زبونمه.

طرز تهیه کاچی - Kachi Recipe

انواع کاچی:         

  • کاچی اصفهان: روش پخت مثل روش پخت کاچی زعفرانیه که براتون اینجا توضیح دادیم.
  • کاچی کرمان: تو کاچی کرمان به جای شکر از عسل استفاده می‌کنن و تو پخت اون مغز بادام و پسته حتما استفاده می‌شه.
  • کاچی شیره: تو این نوع، شیرهی انگور یا شیرهی خرما جایگزین شکر می‌شه، که خیلی تو درمان کم خونی مفیده.
  • کاچی زردچوبه: که مقدار مصرف زرد چوبه تو این کاچی، بیش‌تر از مقدار مصرفش تو کاچی زعفرانیه.
  • کاچی بابونه: پودر گل بابونه به مواد کاچی زعفرانی اضافه می‌شه.
  • کاچی چهار مغز: تو پخت کاچی، چهار مغز؛ گردو، فندق، بادام، پسته، اضافه می‌کنن.
  • کاچی با شیر: جایگزین آب، از شیر استفاده می‌شه.
  • کاچی رژیمی: مقدار شکر تو کاچی کمه یا از عسل استفاده می‌کنن.

 


دنیای از خوشمزه ها کاچی ,استفاده ,می‌شه ,می‌کنن ,خیلی ,می‌شه کاچی ,استفاده می‌شه ,استفاده می‌کنن ,کاچی کرمان ,کاچی زعفرانیه منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فروش عمده کاشی و سرامیک خلوتگاه یه مجرد دهه شصتی کلبه با صفا IranSeda | ایران صدا | سایت موسیقی روشنگری، خردورزی و آزاداندیشی ایران زالو دات کام react چیست بهترین سایت